Sportinstructeur

Als sportinstructeur en afslankconsulent ben ik altijd bezig een gezonde lifestyle te ontwikkelen. De grote valkuil is dat wanneer men begint met afvallen zowel goede als slechte voeding als vijand gaat beschouwen. Eenzijdig eten binnen bepaalde diëten zorgen voor soms ernstige tekorten aan belangrijke voedingsstoffen. In mijn zoektocht naar een oplossing hiervoor kwam ik in contact met Pauline Masselink. Een spontane dame die weet waar ze het over heeft, ze zet met een goed doordacht concept fantastische producten op de markt.

Als sportinstructeur herken ik de waarde van goede producten en begeleid ik mensen bij het halen van hun doel. Het waardevolle aan de samenwerking in dit concept is dat ik nu de begeleiding krijg bij het halen van mijn doelen.

De combinatie van deze producten zorgen voor een balans in de voeding zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over mogelijke gewicht toename.
Sterker nog, het afvallen ging zelfs makkelijker, men is fitter, de huid gaat er beter uitzien en nagels en haren worden sterker!

Ook wanneer men op gewicht is of is gekomen is dit een geweldig product om op een hele simpele manier alle voedingstoffen die wij nodig hebben voor een gezond lichaam binnen te krijgen.
Ook heeft Pauline mij het bedrijfsconcept laten zien,”hoe verdien je geld in deze business”.
Vanaf dat moment ben ik zelf aan de slag gegaan, zowel de organisatie als de mensen met wie ik samenwerk hebben mij laten zien dat er heel te bereiken is voor een mooie toekomst.

— Anja Rulkens

 

Meer info en afspraak