People Manager

Als People Manager ontwikkel je een team dat zelfstandig verder kan groeien. Door mijn jarenlange ervaring als Manager en mijn opleiding als leraar bouw ik een productieteam waarin ieder zijn/haar unieke competentie kan ontwikkelen. Wanneer dit Team ontwikkeld is, ben ik overbodig en ga ik op zoek naar een volgende uitdaging. Tijdens mijn zoektocht kwam ik Pauline Masselink tegen.

De begeleiding in deels onbekend terrein, de wisselwerking in succes en de ontplooiing zijn een enorme motivatie

Pauline is een manager / ondernemer die haar mensen aanstuurt met ‘losse lijnen’. Hierdoor stelt zij hen in staat zichzelf te ontplooien en te ontwikkelen. Op het moment dat er onduidelijkheid is, ondersteunt zij met raad en daad en maakt zij gebruik van haar ruime ervaring. Dit sprak mij aan en daardoor ben ik in haar team gaan zitten en samen bouwen we een sterke organisatie. Ik ervaar Pauline als een manager/ondernemer die mij gemotiveerd en geholpen heeft om succesvol te worden in een deel, voor mij, onbekende branche.

— Peter Koetsier

 

Meer info en afspraak