De werkwijze van Carriereverandering

Bij een carriereverandering denken we vaak aan een 100% verandering: opnieuw leren en kennis op doen, opnieuw ontwikkelen van kwaliteiten en skills. Hierdoor zien we een carriereverandering eerder als een verlies dan als het hergebruik van onze opgedane kennis en kwaliteiten. We hebben geen idee wat we kunnen.

Het team ondernemers van Carriereverandering ondersteunt mensen al 20 jaar op dit gebied.

Met onze werkwijze leggen wij het accent op het zetten van stappen. Het doe-aspect bij het coachen van mensen en de marketing van producten binnen de wellness industrie krijgt veel aandacht. Wij verfijnen continue de persoonlijke aanpak en dat maakt ons uniek. Wij houden rekening met ieders

 • natuurlijke talenten
 • bekwaamheden (skills)
 • opgedane kennis
 • temperament
 • beweegredenen
 • werkomgeving
 • doelstellingen

De combinatie van individuele kennis en kwaliteiten zijn binnen het team over en weer te gebruiken. Een uniek en sterk uitgangspunt.

Onze coaching en training is de eerste 15 jaar vanuit een kantoren-netwerk georganiseerd. Vanwege efficiëntie in tijd en financiën bieden wij ook online coaching aan (individueel en groep). Uitgangspunt blijft coaching en niet alleen counseling. Het is essentieel dat de coach een deskundige en een gelijke partner is om duidelijkheid te verkrijgen en richting te geven. In een concept waar mond tot mond reclame en duplicatie centraal staan is deze opzet de meest logische.

Om de samenwerking ook financieel te optimaliseren keken wij aanvankelijk naar franchise maar kozen voor netwerkmarketing. Daarmee worden de meeste mogelijkheden qua volledige optimalisatie geboden. Netwerkmarketing kent veel diversheid in opzet, aanpak en beloning. Onze keuze voor het concept waarmee wij werken is o.a. gebaseerd op de

 • sterke beloning voor de eigen prestatie
 • herhalende beloning voor kennisdeling
 • toename van de prestatie van het totale team
 • ruime marge op het product
 • mogelijkheden tot permanente (financiële) groei

In 2015 is ons aangeboden een volledig nieuw product, met een naar deze tijd aangepast businessmodel, naar de markt te brengen. De combinatie product, economie en verdienmodel geeft toegang tot een enorme groep klanten en participanten. Bij alle leeftijdsgroepen die participeren is er veel vraag naar onze oplossing om een inkomen aan te vullen of volledig te vervangen.

Een carriereverandering is heel persoonlijk. Net als de werkwijze van Carriereverandering. Wij doen meer dan een interview, een computeranalyse of een haastig proces. Wij bieden geen one-size-fits-all-formule. Bij Carriereverandering is je coach je partner waarmee je intensief en langdurig samenwerkt.

De economie verandert. Er is de groep die weinig tijd heeft, zich in de breedte wil ontwikkelen en meer zekerheden wil organiseren. Er is ook de groep die veel tijd heeft en van daaruit wil werken. Voor beide groepen geldt: wij bieden je ondersteuning. De kans ligt er. De groeiprognose van het marktaandeel “whole food” (groente en fruit) is enorm.

Carriereverandering zoekt in alle leeftijdscategorieën / doelgroepen mensen die als onafhankelijk collega Brand Partner willen participeren. Zet vandaag de eerste stap.

Neem contact op voor een gesprek en zet je verandering in gang!

 

Meer info en afspraak

Zet vandaagde eerste stap.

Neem contact op voor een gesprek.