Lifestyle en opleiding

Nadat ik jarenlang in de financiƫle dienstverlening werkte en kinderen kreeg, vond ik het tijd voor verandering.

Ik heb altijd graag voor mezelf willen beginnen om van de vrijheid die dit met zich meebrengt te genieten. Dit kon ik daadwerkelijk doen en ging weer studeren.

Ik ben een praktijk voor natuurgeneeskunde begonnen en later ook voor gewichtsbeheersing. Als alleenstaande moeder en onderneemster vond ik het in eerste instantie helemaal niet zo makkelijk om voor mezelf gestart te zijn. Allerlei dingen leken mijn succes in de weg te staan.

Via via kwam ik in contact met het team van carriereverandering. Door de fijne werkwijze en de prettige samenwerking en de eindeloze loyaliteit van het team kan ik parttime werken en tegelijkertijd ook voor mijn kinderen zorgen. Door training, coaching en begeleiding van het team, kan ik bouwen aan een succesvolle onderneming en is mijn reis daar naartoe een stuk leuker geworden.

Inmiddels begeleid ik ook andere coaches naar hun succes, waar ik heel veel voldoening uit haal.