Ambulant begeleider / coach

In 2013 heb ik na ruim 25 jaar in loondienst actief te zijn geweest in de groothandelssector (diergeneesmiddelen & veehouderijbenodigdheden, koude- & koeltechniek én installatietechniek,) besloten tot een carrièreswitch. Na verloop van tijd besefte ik dat mijn balans tussen werk en vrije tijd volledig weg was. Werkweken van meer dan 50 uur per week werd de standaard en zo kwam ik tot de conclusie dat ik er niet gelukkiger op werd als ik de rest van mijn leven zo zou doorgaan.

1 januari 2014 ben ik gestart als zelfstandig ambulant begeleider / coach voor mensen met een handicap. En ondertussen hier een mooie pool van cliënten kunnen opbouwen. Dit werk geeft mij veel voldoening maar ook de vrijheid om verder te kijken als ondernemer. Zo ben ik in maart 2014 ook in contact gekomen met  Pauline Masselink. Na een eerste kennismaking volgde nog een aantal goede gesprekken en hieruit begreep ik al snel dat deze wijze van ondernemen mijn toekomst zou gaan bepalen.

Eigen baas zijn met een bedrijf zonder de vaste lasten van personeel, voorraden, panden en debiteuren. En heel goed te combineren met mijn werk als zelfstandig ambulant begeleider / coach.

Mede door de infrastructuur  wordt je goed begeleid en kun je succesvol worden. Een start maken is vaak niet het moeilijkste. Dat is juist doorgaan, en hierin wordt je goed begeleid. Natuurlijk moet je er wel iets voor doen om succes te hebben, maar het mooie is dat je dit dan weer kunt doorgeven aan anderen. En uiteindelijk ben jij succesvol als anderen ook succes hebben.

— Herman Koninenbelt

 

Meer info en afspraak