carriereverandering - student

Student

Het grootste voordeel wat je kunt hebben is vroeg weten wat je wilt. Een vroege en juiste carrièrekeuze is niet voor iedereen weggelegd. Hoeveel jongeren maken een gedegen keuze en laten zich goed informeren terwijl ze nog op school zitten? Veel studenten kiezen een vak wat ze op dat moment interesseert – om vervolgens een baan te krijgen waar ze zich in moeten voegen of er achter komen dat dit niet de richting is die ze op willen.

In een onderzoek spreekt 64% van de oudere studenten de twijfel uit over de richting die ze gekozen hebben. Je kunt er zeker van zijn dat het veel te maken heeft met de 70% van de werkenden die aangeeft niet tevreden te zijn met hun carrière.

Hoe eerder je weet waar je talent en passie ligt, des te eerder je daar je voordeel mee kan doen: je studiejaren kun je gebruiken om je talenten te ontwikkelen, de kennis en benodigdheden, zodat je goed bent voorbereid op de carrière die je wilt.

En nog belangrijker: je kunt een carrière hebben die perfect afgestemd is op wat jij wilt. Jij bent niet een van de miljoenen mensen die zich vervelen, werkstress hebben, ongelukkig zijn op of zich niet kunnen ontwikkelen in hun werk. Jij kunt ervoor kiezen geen slachtoffer te zijn van de selectieprocedure bij een sollicitatie, of het gebrek aan uitnodigingen.

Kies je eigen pad en volg je passie.

 

Meer info en afspraak