carriereverandering - mid career

Mid career

Als je gevangen zit in de verkeerde baan helpt ploeteren en fantaseren niet.

Mensen in een carrière waarin ze zich goed voelen zijn gelukkiger, gezonder en belangrijker nog – ze zijn niet alleen blij met hun werk, ze zijn blij met hun hele leven. Helaas tonen studies aan dat de meerderheid van de mensen zich niet lekker of op zijn best neutraal voelt ten opzichte van hun huidige werk – waarmee een van de belangrijkste fundamenten van een geweldig leven aan de kant gezet wordt. Een baan waarin je niet goed functioneert is beklemmend of zelfs verstikkend. Het is schadelijk voor je gezondheid.

Je kunt meer dan alleen maar verlangen naar iets beters. Of je nu een manager, assistent, technisch specialist, kunstenaar of beleidsmedewerker bent, je hoeft geen genoegen te nemen met minder dan een carrière waarin alles zit wat jij belangrijk vindt.

Misschien heb je nu een goed betaalde baan en nog toch een onvoldaan gevoel over je werk. Omgekeerd kan de carrière die je hebt gekozen of waar je ingerold bent, nadelige gevolgen hebben voor je inkomen. Misschien is het je droom of ambitie een ​​positief verschil te maken in de wereld. Of ben je gewoon moe van het wisselen van het een naar het andere, zonder ooit het gevoel te hebben dat je werk meer is dan alleen een baan. Een midlife carrièreverandering kan precies zijn wat je nodig hebt.

Er is een carrière die perfect bij je past. Een carrière waarin je geeft om je werk in een omgeving die je beter maakt. Waar de lijn tussen zaken en plezier in elkaar overloopt en je elke dag uitkijkt en denkt in nieuwe mogelijkheden.

Kies je eigen pad en volg je passie.

 

Meer info en afspraak